T: +31 85 0645 000 | E: mail@mpkc.nl

WEBHOSTING

WEBHOSTING OP MAAT

Een hosting pakket betekent x-aantal MB’s diskruimte op de servers van MPKC om uw website op te plaatsen en email op te ontvangen. Afhankelijk van de te verwachten grootte van uw website, maakt u een keuze uit het aantal MB. Later eventueel upgraden naar meer ruimte voor uw website of mail altijd mogelijk.

BACKUP

Elke nacht om 00.30 maken wij automatische backups van al onze servers en bewaren deze 10 dagen op een andere veilige locatie. Deze kunnen op elk gewenst moment terug gezet worden. U kunt zelf ook back-ups instellen.  Wenst u dat back-ups langer bewaart worden, kan dit in overleg.

SERVER & NETWERK

VPS EN VDS MAAT

Een Virtual Private Server (VPS) of Virtual Dedicated Server (VDS) kan volledig aan uw wensen en eisen van uw eigen bestaande netwerk worden aangepast. U hoeft niet meer te investeren in kostbare hardware en de server capaciteit kan altijd upgraden terwijl uw website bereikbaar blijft. Bij eventuele calamiteiten bent u met de verschillende SLA niveaus altijd verzekerd van de juiste support. Een VPS is ook ideaal voor e-Commerce websites met veel bezoekers en dataverkeer of/en om bedrijf kritische applicaties op te hosten.

UW VOORDELEN

Flexibel
Schaalbaar
Diverse besturingssystemen
Snelle uitrol van nieuwe “virtuele” servers
Migratie tussen virtuele servers is “mogelijk” zonder down time (dus terwijl u door werkt)

BEHEER & PROJECTONDERSTEUNING

WAAROM MPKC?

* Dezelfde dag nog hulp bij problemen, telefonisch of op locatie
* No cure, no pay garantie
* Heldere tarieven, geen voorrijkosten
* Berekening per kwartier

ICT-SPECIALIST VOOR HET MKB
Wij ondersteunen onze klanten met o.a.:

* Werkplek- en systeembeheer
* Telecombeheer
* Internetbeheer
* Hard- en software

ALTIJD VERZEKERD VAN EEN GOED WERKENDE ICT-OMGEVING

Wilt u altijd verzekerd zijn van een goed werkende ICT-omgeving tegen een nog scherpere prijs? In dat geval biedt het MPKC Maatwerkcontract uitkomst. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van het MPKC Maatwerkcontract.

MPKC ook voor úw bedrijf!

MPKC is er ook voor úw bedrijf. Van start-up tot gevestigd bedrijf, van schoonmaakbedrijf tot advocaten kantoor. Wij zijn bekend met alle soorten ICT ondersteuning.

Heeft u interesse?
Denkt u dat MPKC uw ICT-zorgen uit handen zou kunnen nemen? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

HOSTED EXCHANGE

UW KANTOOR BIJ DE HAND!

Hosted Exchange is de Online versie van uw Microsoft Office Outlookpakket. Voordeel?
Uw agenda, to-do list, contacten, en zakelijke e-mail heeft u voortaan altijd bij de hand, waar ter wereld u ook bent.

WAT HEBT U NODIG?
Een computer met internetaansluiting, SmartPhone, of PDA.
Hosted Exchange is dé oplossing voor thuiswerkers en werknemers die veel op pad en onderweg zijn.

VEILIG DESKUNDIG EN BETAALBAAR
Voor Hosted Exchange heeft u geen eigen dure Exchange Server nodig. Bij MPKC huurt u een stukje van een Exchange Server die anderen met hetzelfde doel gebruiken. Zo houden we de toepassing ook voor minder grote bedrijven betaalbaar. MPKC bewaakt en scant haar servers continu op ongewenste indringers en invloeden van buitenaf. Ook het serveronderhoud is bij MPKC in deskundige handen.

Hosted Exchange combineert e-mail, agenda, relatie- en taakmanagement. Webbased en simpel in gebruik. U huurt, of beter least serverruimte op één van de Managed Exchange Servers van MPKC. Dit kunt u bijvoorbeeld doen voor al uw medewerkers zodat zij ook thuis kunnen werken. Vertrekt een medewerker, dan zegt u zijn account eenvoudig op. Naar het technisch onderhoud heeft u geen omkijken. En verder houdt MPKC ongewenste bezoekers buiten de deur en de benodigde Exchange software up-to-date.

Onderdelen Hosted Exchange

Bedrijfscommunicatie
Hosted Exchange is een krachtig communicatiesysteem waarmee e-mail, agenda, contactadressen, bestanden en taken op afstand benaderbaar en te bewerken zijn. Het programma werkt in combinatie met Microsoft Outlook.

Outlook Web Access
Met Outlook Web Access hebben gebruikers via internet beveiligde toegang tot hun e-mail, agenda en alle andere onderdelen van Hosted Exchange.

Mobile Access
Gebruikers van een SmartPhone of PDA kunnen ook mobiel contact maken met Hosted Exchange. Pushtechnologie stuurt actuele informatie, bijvoorbeeld nieuwe e-mail of een gewijzigde afspraak, actief naar het mobiele apparaat. MPKC ondersteunt daarbij zowel Windows Mobile als Blackberry applicaties.

GEDEELD ADRESBOEK EN CONTACTPERSONEN

Al uw contacten en adressen van uw organisatie staan op een centrale plek en zijn altijd beschikbaar.
Dit via Microsoft Outlook op uw PC en met Outlook Web Access via internet.

GEDEELD ADRESBOEK EN AGENDA
Iedere gebruiker kan zijn eigen agenda bijwerken en de beschikbaarheid van collega’s voor vergaderingen daarop afstemmen. Aparte agenda’s kunnen worden gemaakt voor specifieke projecten of vergaderruimtes.

PUBLIEKE FOLDERS
Gebruikers van de Exchange omgeving hebben toegang tot een gemeenschappelijke opslagruimte. Deze is te benaderen via het programma Microsoft Outlook op uw PC of met Outlook Web Access via internet. U bepaalt en controleert welk teamlid schrijf- en/of leestoegang heeft voor een bepaalde publieke folder (info@, sales@).

CONTROLE PANEL
Via het beveiligde online controlepaneel van Hosted Exchange heeft de beheerder toegang tot de gebruikersinstellingen van alle gebruikers.

INBEGREPEN BIJ ALLE ACCOUNTS

- Microsoft Outlook Client License
- Entourage (voor Mac)
- Outlook Web Access
- ActiveSync
- Eigen domeinnaam + eigen e-mailadres
- Persoonlijke en algemene adreslijst en agenda
- Persoonlijk folders
- Gedeelde publieke folders
- Anti-virus en Anti-spam
- Taken (to-do)
- Logboek
- Control Panel
- Support
- Backups van uw bestanden
- Ondersteunde protocollen: POP3, IMAP4, MAPI

SLUITEN