T: +31 85 0645 000 | E: mail@mpkc.nl

WEBDESIGN EN ONDERHOUD

UW EIGEN WEBSITE!

Veel mensen doorzoeken het web om informatie te vinden over producten en diensten. Voor dat iemand effectief uw zaak bezoekt, heeft men meestal eerst uw website bezocht. Niet alleen uw aanwezigheid op het web is daarom belangrijk, de potentiële klant dient ook een goede indruk te krijgen van uw bedrijf. Mensen haken snel af indien de getoonde inhoud niet actueel of slecht gepresenteerd is. Een website dient nauw aan te sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie, moet eenvoudig te gebruiken zijn door de bezoekers en door u: de inhoud moet immers aanpasbaar zijn met een minimum aan inspanning, en zonder dat u hiervoor enige technische kennis nodig heeft.

GOED VINDBAAR IN ZOEKMACHINES

Uiteraard moet uw site goed te vinden zijn door uw potentiële klanten, de gezochte informatie moet met een gering aantal muiskliks gevonden worden door uw bezoeker én de zoekmachines. Bij MPKC bent u aan het juiste adres voor een functionele website!

MPKC BESCHIKT OVER DE NODIGE ERVARING IN

- het ontwikkelen van dynamische websites en webtoepassingen voor grote en kleine bedrijven.
- webtechnologie (HTML, PHP, XHTML, CSS, CSS3, XML, JavaScript, JQuery, Ajax),
- programmatie (Microsoft ASP.NET, C#), database-ontwikkeling (MS SQL Server en MySQL),
- zoeKmachine optimalisatie (SEO) en hosting technieken (IIS, DNS etc.)
- MPKC is bovendien betrouwbaar en betaalbaar!

 

GRAFISCH ONTWERP EN DRUKWERK

DE OPLOSSING VOOR AL UW GRAFISCHE VRAAGSTUKKEN

Een duidelijk herkenbaar logo is het belangrijkste uithangbord van uw bedrijf. Het weerspiegelt het imago van uw onderneming en moet dus een professionele uitstraling hebben. MPKC bied hier de juiste oplossing voor in de vorm van visitekaartjes. Wij ontwerpen en leveren voor u visitekaartjes die er professioneel uitzien, tegen een zeer correcte prijs. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen : papier of plastic, mat of blinkend, rechte of ronde hoeken. Gedrukt in de hoogste kwaliteit op premium papier en afgewerkt met een luxe matte- of glanzende coating.

PROMO MATERIAAL

Dit kan vele vormen aannemen, van een eenvoudige keycord tot het meest in het oog springende point-of-sale materiaal zoals vlaggen, banners, stoepborden, stickers, tassen, T-shirts, bodywarmers enz.

DRUKWERK

MPKC levert bijna elke vorm van drukwerk:

- van briefpapier tot presentatiemappen
- van flyers tot brochures
- van notitieblokken tot schrijfmappen

NIEUWSGIERIG?
CONTACTEER ONS
!

SLUITEN